EN   UA

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

Сьогодні, 12 жовтня, відбулося засідання ректорату ЛНУВМБ імені С.З.Гжицького, під час якого, ректор університету, член-кореспондент НААН України, професор Володимир Стибель вручив нагороди працівникам університету. Зокрема Подяки від командування військової частини 0252 надійшли двом деканам: декану біолого-технологічного факультету, доценту Андрієві Бойку та деканесі факультету харчових технологій та біотехнології, доцентці Галині Коваль.

«За вашу добру волю у допомозі Збройним силам України в цей складний для нашої Батьківщини час», - йдеться у документі. І Почесною грамотою Львівської обласної профспілки працівників агропромислового комплексу за добросовісне виконання виконання службових обов'язків, високий професіоналізм, проведену вагому роботу з внутрішньо-переміщеними особами та з нагоди професійного свята - Дня юриста нагороджено начальницю відділу кадрів ЛНУВМБ імені С.З.Гжицького Оксану Гентош.
Вручаючи нагороди, ректор університету Володимир Стибель побажав працівникам університету здоров’я, наснаги у роботі і непохитної віри у перемогу Збройних Сил України.

Пресслужба

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru