EN   UA

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

1 2 1

У світі постійних викликів і можливостей студенти та випускники закладів вищої освіти шукають не лише знань, а й перспективних шляхів кар’єрного зростання. Спеціалізовані галузі, такі як ветеринарна медицина та технологія виробництва і переробки продукції тваринництва, стають об’єктом підвищеного інтересу зі сторони студентів, озброєних амбіціями та готових реалізовувати свій потенціал. У цьому контексті компанії, як зокрема ТзОВ “Галичина-Захід”, стають ключовими учасниками в індустрії, пропонуючи студентам та випускникам унікальні можливості реалізувати та розвивати професійний потенціал. А підтримка деканатів факультетів відіграє вирішальну роль у наданні студентам можливості налагодити контакти з представниками промисловості та набути досвіду шляхом участі у заходах нетворкінгу.

12 березня 2024 року відбувся захід, присвячений презентації кар’єрних можливостей від ТзОВ “Галичина-Захід” для студентів та випускників ОП “Ветеринарна медицина” та ОП “Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва”.

За програмою зустрічі відбулися презентація діяльності компанії від HR-коуча Анастасії Железняк, виступ тімлідера відділу Опоросу та випускниці ОП “Ветеринарна медицина” Анастасії Зелінської, а також виступ менеджера відділу Дорощування і відгодівлі Тараса Скушки.

 

2 2 1

3 2 1

Варто зазначити, що студенти виявили активний інтерес до питань, пов’язаних із можливостями проходження практик та успішного працевлаштування умов і оплати праці в компанії “Галичина-Захід”.

Компанія “Галичина-Захід” спеціалізується на промисловому вирощуванні свиней та постачанні високоякісної свинини для населення України. Тут можна отримати практичний досвід і просуватися в кар’єрі після завершення навчання. Щодо умов і оплати праці представники “Галичина-Захід” розкрили деталі своєї пропозиції, акцентувавши увагу на конкурентоспроможності заробітної плати, включно із можливостями для кар’єрного зростання та додаткових бонусів для персоналу.

Під час заходу також проведено анкетування студентів стосовно їхніх вражень від презентації та готовності обрати “Галичину-Захід” в якості роботодавця та місця проходження практики. Компанія акцентує на тому, що знання в галузі ветеринарної медицини є великим плюсом під час працевлаштування.

Отже, ТзОВ “Галичина-Захід” підтверджує свою репутацію як сучасного та привабливого роботодавця, пропонуючи студентам та випускникам не тільки стабільні умови працевлаштування, але і можливості для розвитку та професійного росту. Такі заходи сприяють зміцненню зв’язків між освітніми закладами та виробництвом, роблячи кар’єрні можливості більш доступними та зрозумілими для студентів.

Богдан Галух, керівник відділу працевлаштування та звʼязків з виробництвом

 

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru