EN   UA

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

1

За ініціативи Міністерства аграрної політики та продовольства України, Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів і Міністерства цифрової трансформації України запроваджується проєкт з проведення ідентифікації та реєстрації домашніх тварин.
Проєкт передбачає створення Єдиного державного електронного реєстру для одержання оперативної та надійної інформації про домашніх тварин і задля забезпечення ветеринарного та епізоотичного благополуччя.

У проєкті беруть участь не тільки лікарі ветеринарної медицини державних закладів ветмедицини, а й приватні ліцензовані лікарі ветеринарної медицини (ФОПи та лікарі приватних закладів ветеринарної медицини), які спеціалізуються на домашніх тваринах. Вони зможуть працювати з Єдиним державним електронним реєстром і видавати ветеринарні паспорти державного зразка.

Ця ініціатива є важливим кроком у вдосконаленні системи контролю над епізоотичною ситуацією та розвитку ветеринарної галузі в Україні.
Держпродспоживслужба як ініціатор проєкту проводить інформаційну кампанію для лікарів ветеринарної медицини в усіх областях України щодо роботи з Реєстром, на яких ви дізнаєтесь про:
- мету і завдання Єдиного державного реєстру;
- роль лікаря ветеринарної медицини у проєкті;
- функції та можливості реєстру;
- порядок реєстрації домашніх тварин;
- перелік ветеринарних систем, які залучені в проєкт.

Зустріч для керівників державних та приватних закладів ветеринарної медицини Львівської області відбудеться цієї п’ятниці, 5 квітня, о 12:00 у конференц-залі Навчально-виробничого центру клінічної ветеринарної медицини Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького за адресою: вул. Левицького, 63, другий поверх.

Участь у заході тільки за попередньою реєстрацією за посиланням: https://forms.gle/hESuLVQBfc9p4PC49.
Закликаємо вас взяти участь у зустрічі Держпродспоживслужби та сприяти ефективному впровадженню Єдиного державного реєстру.
Долучитись до заходу можна он-лайн: https://meet.google.com/qmk-tjgi-epx, або https://calendar.app.google/B1FfNFVRUHCYRsE67

Стрім: https://www.instagram.com/lviv.vetuniver?igsh=MWMxdHBwaXIydGQxNQ%3D%3D&utm_source=qr

ПРОГРАМА ЗАХОДУ
11:50–12:00 Реєстрація учасників
12:00–12.15 Привітання учасників
12:15–13:15 Презентація проєкту
13:15–13:30 Демонстрація процесу реєстрації тварин
13:30–14:00 Презентація ветсистем
14:00–14:30/15:00 Запитання гостей

1

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru