EN   UA

ФАКУЛЬТЕТ ГРОМАДСЬКОГО РОЗВИТКУ ТА ЗДОРОВ'Я 

 00124

Декан, професор, доктор ветеринарних наук   Пеленьо Руслан Андрійович

Заступники декана:
доцент,  кандидат технічних наук  Сливка Наталія Богданівна
доцент,   кандидат сільськогосподарських наук Сухорська Ольга Петрівна
доцент, кандидат ветеринарних наук Сус Галина Володимирівна

fb
     іnstagram    telegramm      vstupp

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

IMG 5316

10 квітня 2024 року під час зустрічі виконувача обов’язків ректора Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького, професора Івана Парубчака з головою Громадської організації “Спільно для дії” Оксаною Абрамовою підписано Меморандум про співпрацю між Університетом та Громадською організацією.

Відповідно до умов цього документа цілями співпраці є консолідація зусиль підписантів, спрямованих на розвиток та поширення анімалотерапії в Україні, розробку й реалізацію цільових програм та окремих акцій, конференцій та інших заходів, зосереджених на сприянні реабілітації різних верств населення, а також підтримка, розвиток та участь у наукових дослідженнях, що стосуються реабілітації різних верств населення та застосування методів і технік анімалотерапії.
У межах зустрічі очільник Університету Іван Парубчак, голова ГО “Спільно для дії” Оксана Абрамова, проректор з науково-педагогічної роботи Ігор Двилюк, декан факультету громадського розвитку та здоров’я Руслан Пеленьо та представники факультету обговорили проведення кількох заходів, метою яких є виявлення запитів суспільства щодо застосування анімалотерапії, з’ясування наявних викликів і потреб, з якими стикаються у своїй діяльності анімалотерапевти. Відповідно заплановано найближчим часом провести спільний науково-практичний круглий стіл, а згодом і форум для фахівців анімалотерапії зі залученням науковців та практиків, котрі спеціалізуються на використанні тварин для реабілітації та лікування людей.

Пресслужба

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru