EN   UA

LOGO fhtb

ФАКУЛЬТЕТ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ ТА БІОТЕХНОЛОГІЇ

 

Деканеса, доцентка, кандидатка ветеринарних наук  Коваль Галина Михайлівна 
Заступниці деканеси:
доцентка, кандидатка технічних наук Білик Оксана Ярославівна
доцентка, кандидатка технічних наук Мусій Любов Ярославівна

fb      іnstagram       e mail       (032) 239-26-49

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

4

Виробнича переддипломна практика здобувачів вищої освіти є одним із важливих видів навчальної роботи і відбувається з метою набуття виробничих навиків приймати самостійно рішення в реальних виробничих умовах.
10 березня 2024 року на факультеті харчових технологій та біотехнології для здобувачів 4-го та 2-го (скорочена програма) курсів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 181 “Харчові технології” проведено настановчі збори щодо проходження переддипломної виробничої практики.

 

Зустріч відкрила декан факультету Галина Коваль, яка розповіла про організаційні заходи щодо проходження практики, наголосила, що здобувачі вищої освіти розприділені на практику відповідно до укладених договорів з підприємствами харчової промисловості, також зачитала наказ № 254-4 від 09 квітня 2024 року про проведення переддипломної практики.

4

З вітальним словом виступила гарант спеціальності 181 “Харчові технології”, завідувач кафедри технології м’яса, м’ясних та олійно-жирових виробів, керівник практики Уляна Драчук, яка пояснила процедуру проходження захисту звітів практики і наголосила на необхідності доброякісного виконання поставлених завдань.
Доцент кафедри технології молока і молочних продуктів, керівник практики Володимира Наговська зосередила увагу на правильності заповнення документів за результатами практики та основних аспектах проходження виробничої переддипломної практики.

4

Також виступив керівник відділу працевлаштування та зав’язків з виробництвом, доцент кафедри технології м’яса, м’ясних та олійно-жирових виробів Богдан Галух, який приділив увагу організаційним аспектам щодо проходження практики.
Інструктаж з охорони праці на підприємствах харчової промисловості зі здобувачам вищої освіти провів старший викладач кафедри механізації та охорони праці Іван Ярошович.

4

4

У кінці зустрічі декан факультету Галина Коваль побажала усім студентам успішного проходження практики!
Разом до перемоги!

Допис підготувала Ірина СІМОНОВА

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru