Друк
joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

Вступний курс травмо компетентної допомоги 2

Проблема дитячої психологічної травми, формування небезпечних стилів прихильності, особливості сенсорної обробки зовнішньої інформації – все це, через війну, виплеснулося з-за стін інтернатних установ на широкі обрії різних українських сімей, що постраждали.

We

30 квітня 2024 року благодійна організація “Благодійний фонд «Нові горизонти для дітей Україна»” завітала із навчанням до Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. Організацією тренінгу в нашому Університеті займалася соціальний менеджер БО “БФ «Нові Горизонти для Дітей Україна»” Анастасія Науменко. Головним спікером стала клінічний психолог, доктор психології, яка спеціалізується на роботі з дітьми, котрі зазнали комплексної травми розвитку, із 25-річним досвідом, – Шеррі Лінн МакКлюрг.

Здобувачі освітньої програми “Освітні, педагогічні науки” з професійним інтересом поглибили свою поінформованість щодо наслідків небезпечних типів прихильності в дитинстві, наслідків дії кортизолового стресу. Наша тренер доступно пояснила те, що результати навчання в осіб, які хронічно зазнають його, незалежно від віку, будуть гіршими. Водночас, пані Шеррі пояснила, як можна регулювати стресовий стан із допомогою дихальних вправ.

Наша команда (а це і наша гарант, професор Олеся Смолінська, і ми – круті магістранти «Освітніх, педагогічних наук»: Васічкін Юрій, Гринишин Тарас, Краєвський Степан, Мегенко Андрій, Омелюх Роман, Ревко Софія, Кухар Ірина, Хрипко Ольга) працювали разом зі здобувачами інших людинозорієнтованих спеціальностей та викладачами, це було суттєво для налагодження горизонтальних комунікацій. Та й англійську злегка прокачали ;)

Перемогти – означає змогти більше, ніж може ворог, ще більше, ніж можеш ти сам. І ми таки переможемо!

Допис підготував Степан КРАЄВСЬКИЙ, здобувач ОП “Освітні, педагогічні науки”   

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru