Аквакультура – галузь майбутнього
- Деталі
-
Опубліковано: 22 листопада 2021
-
Перегляди: 771
Всім привіт! Мене звати Олександр Янковий і я ще зовсім недавно отримав ступінь магістра за спеціальністю 207 «Водні біоресурси та аквакультура».
Ще будучи студентом біолого–технологічного факультету я неодноразово проходив виробничу практику на провідних рибних господарствах Західної України, зокрема «Золота Форель» та «Карпатський водограй». З упевненістю можу сказати, що знання, здобуті за спеціальністю «Водні біоресурси та аквакультура» стали у нагоді в моїй роботі.
У сьогоденні актуальним є вивченням питання харчової промисловості особливо її складової – переробки риби, сучасний ринок праці вимагає кваліфікованих фахівців саме у даному вузькоспеціалізованому напрямі та компетентності і знань про рибну продукцію, яка представлена на вітчизняному ринку, а також способи її переробки.
Тож я спробував себе у цій сфері та опанував нові практичні знання та навички на посаді менеджера рибного відділу мережі супермаркетів «Ашан».
Не бійтеся відкривати для себе щось нове, цікаве, адже наша спеціальність дає дуже багато різних можливостей.