- Деталі
-
Опубліковано: 22 березня 2024
-
Перегляди: 169
22 березня 2024 року відбувся круглий стіл зі стейкхолдером, завідувачем лабораторії ветеринарно-санітарної експертизи № 22 на ринку Шувар Львівської регіональної державної лабораторії Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Наталією Васерук. У круглому столі взяли участь: декан факультету харчових технологій та біотехнології, доцент Галина Коваль; завідувач кафедри технології молока і молочних продуктів, професор Орися Цісарик; завідувач кафедри технології м᾿яса, м᾿ясних та олійно-жирових виробів, доцент Уляна Дарчук; доцент кафедри технології м᾿яса, м᾿ясних та олійно-жирових виробів Богдан Галух; доцент кафедри технології м᾿яса, м᾿ясних та олійно-жирових виробів Ірина Басараб.
Детальніше: Круглий стіл – зустріч зі стейкхолдером- Деталі
-
Опубліковано: 20 березня 2024
-
Перегляди: 218
Сьогодні вирішення питання практики та працевлаштування здобувачів вищої освіти неможливе без налагодження взаємовигідних партнерських відносин між Університетом і роботодавцями. Так, 21 лютого 2024 року відбулася зустріч здобувачів першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 181 “Харчові технології” з директором з управління персоналом компанії “Лімо” (ПрАТ Львівський холодокомбінат) Яною Мричко. Сьогодні Львівський холодокомбінат входить у п’ятірку найкращих українських виробників морозива.
Детальніше: Зустріч з роботодавцем – шлях до співпраці!