Друк
joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

1 3

29 квітня 2024 року заступник виконавчого директора по роботі зі зовнішніми організаціями Марія Вовк прочитала лекцію на тему “Роль, властивості пробіотичних культур, їх застосування для виробництва молочних продуктів функціонального призначення” для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 181 “Харчові технології” ОПП “Технології зберігання, консервування та переробки молока” в межах вивчення обов’язкової компоненти “Технологія молочних продуктів функціонального призначення”.
Лектор ознайомила здобувачів вищої освіти з історією створення компанії “Галичина”, з її діяльністю та асортиментом натуральних інгредієнтів для виробництва молочних продуктів.

 

2 2

3 5

Особливу увагу фахівець приділила способам виробництва молочних продуктів, видовому складу, умовам зберігання і застосування культур прямого внесення у технологіях ферментованих молочних продуктів. Також було розглянуто критерії вибору пробіотичних і спеціальних (додаткових) культур для виробництва широкого асортименту молочних продуктів, способи біологічного захисту та сучасний асортимент бактеріальних культур на прикладі інноваційних серій фірми Хр. Хансен.

4 3

Цікаві життєві історії, колосальний досвід та висока мотивація на розвиток викликали захоплення у студентської аудиторії. Викладачі та здобувачі освіти висловлюють щиру вдячність Марії Вовк за активну життєву позицію та вклад у розвиток галузі молочної промисловості!

Бажаємо подальших успіхів, нових звершень, добрих людей на шляху і перемоги Україні! Будемо чекати нових зустрічей!

Допис підготувала Любов МУСІЙ, доцент

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru