Друк
joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

Створення електронного кабінету вступника та подання заяв в електронній формі відбувається на інтернет-сайті за посиланням: vstup.edbo.gov.ua. Під час реєстрації вступники для здобуття ступеня бакалавра (магістра ветеринарного або фармацевтичного спрямувань) на основі повної загальної середньої освіти, на основі диплома молодшого спеціаліста, молодшого бакалавра, фахового молодшого бакалавра та на основі диплома бакалавра, спеціаліста, магістра зазначають такі дані: 

 - адресу електронної пошти, до якої вступник має доступ. На електронну скриньку надійде лист активації для створення особистого кабінету вступника.

- пароль для входу до особистого електронного кабінету;

- номер, РІN-код та рік отримання сертифіката ЗНО;

- серію та номер документа про освіту, на основі якого відбувається вступ.

У кабінет вступника необхідно завантажити сканкопію (фотокопію) додатка до свідоцтва (атестата) про повну загальну середню освіту. Також необхідно вказати середній бал додатка до свідоцтва (атестата) про повну загальну середню освіту, обчислений за 12-бальною шкалою з округленням до десятих. Предмети, за якими зроблено запис «звільнений(а)»/ «зараховано», а також факультативи у загальну кількість не враховуються.

Вступники, які мають спеціальні умови (пільги) щодо участі у конкурсному відборі під час вступу, потрібно до моменту подання електронної заяви звернутися до закладу вищої освіти для внесення запису про пільгові категорії до відповідного модулю системи ЄДЕБО «Особи зі спеціальними умовами».

Для допомоги вступникам під час подання заяв в електронній формі на базі приймальної комісії університету працюватиме консультаційний центр зі створенням електронного кабінету, внесення заяв в електронній формі та завантаженням усіх необхідних документів.

Вступникам, що претендують на отримання сільського коефіцієнта (СК), необхідно  завантажити в кабінет Довідку про реєстрацію місця проживання особи (форма 13), яка  підтверджує термін їх реєстрації в селі.   

Для отримання інформації щодо створення кабінету вступника та подачі заяв в електронній формі звертатись за телефоном: (098)-071-49-50.

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru