Друк
joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

У 2022 році вступники на основі повної загальної середньої освіти можуть використовувати результати ЗНО 2019, 2020, 2021 або 2022 років. Вступники на основі повної загальної середньої освіти, які планують здобувати ступінь магістра спеціальностей 211 «Ветеринарна медицина» та  212 «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза» повинні представити сертифікати ЗНО з таких предметів: 1. Українська мова; 2. Біологія або хімія; 3. Математика або фізика.  Також змінилось поєднання конкурсних предметів для спеціальностей галузі знань 22 «Охорона здоров’я»: 1. Українська мова; 2. Математика або хімія; 3. Біологія або фізика. За вступу на спеціальності гуманітарного та соціального профілю обов’язковим є складання ЗНО з української мови і  літератури. З переліком конкурсних предметів для вступників на основі повної загальної середньої освіти можна ознайомитись за посиланням.

Випускники коледжів під час  вступу  за державним замовленням повинні представити результати ЗНО з української мови або української мови і літератури (залежно від профілю спеціальності), а також результати ЗНО з математики або історії України (при вступі на контракт можна використовувати сертифікати ЗНО з 2019 року з будь-якого предмету) на вибір вступника, скласти фаховий іспит в університеті. Випускники коледжів, які вступають для здобуття освітнього ступеня бакалавра (магістра фармацевтичного спрямування) спеціальностей 226 «Фармація, промислова фармація», 227 «Фізична терапія, ерготерапія» замість фахового вступного випробування можуть подавати результати інтегрованого іспиту КРОК-М.

Для здобуття ступеня магістра на основі здобутого ступеня бакалавра спеціальностей галузей знань  05 «Соціальні та поведінкові науки», 07 «Управління та адміністрування», 08 «Право», 28 «Публічне управління та адміністрування» необхідно скласти ЄВІ (ЗНО з іноземної мови) та кожен з блоків ЄФВВ (у рік вступу), а для вступників інших спеціальностей ЄВІ та фахове вступне випробування в університеті.

Детальніше з Умовами прийому на навчання для здобуття вищої освіти в 2022 році можете ознайомитись за посиланням

 

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru