Друк
joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

У вересні студенти, учасники гуртка «Акваріумістика» кафедри водних біоресурсів та аквакультури, відвідали львівський океанаріум, де «занурилися» в атмосферу унікального підводного світу, який захоплює своєю колоритністю та грацією.

Нас зустріли неймовірні лабіринти акваріумів з великою видовою гамою морських та прісноводних риб, черепах, чудернацьких коралів, цілі підводні ліси з їх малими та великими мешканцями, тут мимоволі стаєш безпосереднім учасником подій морського життя. Це все справді вражає!
Під час екскурсії майбутні фахівці спеціальності «ВОДНІ БІОРЕСУРСИ ТА АКВАКУЛЬТУРА» отримали багато цікавої та пізнавальної інформації про видову різноманітність та особливості життя морських мешканців в умовах океанаріуму та в дикій природі, а також їх походження, охоронний статус, екологічні проблеми та різні цікаві факти.
Подібні екскурсії та виїзди в господарства є одним з елементів навчального процесу студентів спеціальності 207 Водні біоресурси та аквакультура. Тут намагаються зробити все для того, щоб роки навчання запам'яталися молодим людям не тільки, як час, проведений на лекціях, семінарах та іспитах, а й стали яскравим, насиченим і незабутнім періодом їхнього життя.

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru