Друк
joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

15 – 16 червня 2022 року на біолого-технологічному факультеті відбувалися засідання Екзаменаційної комісії з проведення атестаційного екзамену здобувачів вищої освіти, які повністю виконали навчальний план за освітньо-професійною програмою бакалаврського рівня зі спеціальністю 207 «Водні біоресурси та аквакультура».

Дружня та наукова атмосфера навчальних аудиторій, впевнені та професійні відповіді на складні питання, вже стали доброю традицією таких заходів на кафедрі водних біоресурсів та аквакультури.
Екзаменаційну комісію очолювала доктор філософії за спеціальністю 207 «Водні біоресурси та аквакультура», старша наукова співробітниця лабораторії лососівництва та відтворення зникаючих видів риб Закарпатської науково-дослідної станції та наукова співробітниця лабораторії гідрохімічних досліджень Львівської дослідної станції Інституту рибного господарства НААН України Добрянська Ольга Петрівна.
Атестацію проходили студенти денної та заочної форм навчання. Окремі студенти проходили атестацію в онлайн режимі.

Студенти випускники продемонстрували належну теоретичну підготовку, засвоєння загальних і спеціальних компетентностей та володіння програмними результатами навчання, які обов’язкові для повсякденної роботи фахівців галузі рибництва.
Співробітники кафедри водних біоресурсів та аквакультури щиро вітають своїх вихованців з успішним завершенням навчання, впродовж якого ми намагалися з розумінням ставитися до Вас, підтримувати й допомагати у важку хвилину.
Зараз озираючись на все пережите разом, бажаємо Вам впевнено крокувати складними життєвими дорогами, не втрачати амбіцій та енергії, віру в себе і свої можливості, продовжувати вчитися і вдосконалювати себе.
Колектив деканату біолого-технологічного факультету приєднується до привітань і з впевненістю заявляє, що випускає гідних фахівців своєї справи, які будуть працювати на добробут і процвітання держави Україна!

Сенечин В.В., доцент кафедри водних біоресурсів та аквакультури

 

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru