- Деталі
 
			    
                
						
							- 
					
						 Опубліковано: 05 листопада 2018					
				 
			
											
									- 
						
							   Перегляди: 3386						
					 
										
		 
	
	                                                                                                                                                                                                                                                                                                        
	
								Перелік дисциплін, що читаються викладачами кафедри
БІЛОНОГА Юрій Львович
- «Методологія наукових досліджень»
 
ДРАЧУК Уляна Романівна
- «Теоретичні основи харчових технологій»;
 
- «Технологія м’яса»;
 
- «Світові тенденції розвитку харчової індустрії»;
 
- «Безвідходні технології у м’ясній галузі».
 
РОМАШКО Ірина Сергіївна
- «Технологія харчових виробництв»;
 
- «Харчові добавки»;
 
- «Стандартизація, метрологія, сертифікація та управління якістю»;
 
- «Методологія харчової науки».
 
ГАЛУХ Богдан Іванович
- «Інжиніринг підприємств галузі»;
 
- «Технологія м'ясної продукції тривалого зберігання»;
 
- «Управління якістю та безпечністю харчових продуктів».
 
- «Технологічна експертиза»
 
БАСАРАБ Ірина Михайлівна
- «Технологія мʼясних продуктів функціонального призначення»;
 
- «Проектування підприємств харчової промисловості»;
 
- «Інноваційні технології в м’ясній галузі»;
 
- «Біотехнолічні процеси у технології м'ясних продуктів».
 
СІМОНОВА Ірина Іллівна
- «Технологічне обладнання харчових виробництв»;
 
- «Технологічні розрахунки, облік і звітність»;
 
- «Основи фізіології та гігієни харчування»;
 
- «Технології м'ясопродуктів із нетрадиційної м’ясної сировини».
 
ДВИЛЮК Іванна Іванівна
- «Фізико-хімічні та біохімічні основи обробки сировини у мʼясній галузі»
 
- «Технологія птиці»
 
- «Основи кріогенних та сушильних технологій»
 
- «Технохімічний і мікробіологічний контроль у мʼясо переробній галузі»