Друк
joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

14 вересня у рамках запланованих заходів із підвищення рівня обізнаності про академічну доброчесність серед здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти ОП «Екологія» проведено семінар-презентацію: «РОЗВИТОК КУЛЬТУРИ АКАДЕМІЧНОЇ ДОБРОЧЕСНОСТІ У ЗВО УКРАЇНИ».

З вітальним словом до учасників заходу звернулася кандидатка сільськогосподарських наук, доцентка Богдана Калин, яка є гарантом ОП «Екологія» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти. Наголосила, що одним із першочергових завдань освітнього процесу є підвищення рівня його якості.
Головний спікер заходу – кандидатка сільськогосподарських наук, старша викладачка Ніна Градович, пояснила здобувачам освіти сутність поняття академічної доброчесності, порівняла міжнародний досвід з вітчизняним, звернула увагу на основні положення ст. 42 Закону України «Про освіту» та чинні нормативні документи: Кодекс академічної доброчесності, Положення про академічну доброчесність, Інструкції про перевірку кваліфікаційних робіт на плагіат в систем Unicheck та StrikePlagiarism.
Серед студентів ця тема викликала інтерес і жваву дискусію, а також розуміння того, що дотримання академічної доброчесності є критично важливим кроком для забезпечення якісної освіти.
У підсумку виступила кандидатка сільськогосподарських наук, доцентка Ольга Сухорська, наголосивши, що попереду ще тривалий час імплементації. Проте, ми переконані, доєднавшись до шляху формування якісної системи вищої освіти в Україні на принципах доброчесності, це зумовить якісний результат, який принесе видимі зміни не лише в академічній школі, але й у суспільстві загалом.

 

 

Ніна Градович, кандидатка сільськогосподарських наук,
старша викладачка

 

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru