Друк
joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

IMG 5503

29 листопада 2023 року Богдана Калин, доцент кафедри екології, гарант ОПП “Екологія” бакалаврського рівня вищої освіти організувала підписання договору про співпрацю між Львівським національним університетом ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького та Державною екологічною інспекцією у Львівській області.

IMG 20231129 133712

Партнерство сторін передбачає спільну багатовекторну діяльність із навчальної, навчально-методичної, науково-дослідної роботи, інформаційних та консультативних послуг, взаємного обміну досвідом і підвищення кваліфікації науково-педагогічних працівників, здобувачів вищої освіти з метою підвищення якості підготовки фахівців-екологів, закріплення теоретичних знань та їх практичного застосування на виробництві.
Адміністрація Університету, професорсько-викладацький склад кафедри екології Університету висловлюють слова вдячності партнерам за співпрацю, зокрема Олександру Штепі, начальнику ДЕІ у Львівської області. Подяка Тетяні Боднарчук, завідувачеві відділу інструментально-лабораторного контролю ДЕІ, яка долучилася до розроблення проєкту ОПП “Екологія” ОС “Бакалавр” на 2024–2025 н. р.

Допис підготувала Богдана КАЛИН, доцент кафедри екології

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru