Друк
joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

1

З 26 по 28 грудня 2023 року на факультеті громадського розвитку та здоров’я успішно завершилася підсумкова атестація для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня освітньої програми “Екологія” спеціальності 101 Екологія денної та заочної форм навчання. Відповідно до наказу в. о. ректора Університету Івана Парубчака головою екзаменаційної комісії був призначений Леонід Копій – доктор сільськогосподарських наук, професор, завідувач кафедри екології Державного вищого навчального закладу “Національний лісотехнічний університет України”.

 

1

Варто зазначити, що дослідження магістрантів виконані в межах актуальних тем, які стосуються збереження біорізноманіття екосистем Львівщини, висвітлення екологічних аспектів ведення лісового господарства Львівської області, оцінки впливу на довкілля підприємств харчової промисловості, екологічного стану рекреаційних зон Львівщини, моніторингу стану водних об’єктів і ґрунтів, використання природних ресурсів та регулювання розвитку гірських територій Львівської області, впливу антропогенних чинників на екологічний стан урбанізованих територій тощо.
Захист кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти відбувся у теплій, товариській атмосфері. У своїх виступах здобувачі зосередили увагу на поясненні отриманих результатів та обґрунтуванні сформульованих пропозицій.

1

1

1

Варто відзначити кращі кваліфікаційні роботи здобувачів Уляни Левчук, Анастасії Ганенко, Володимира Шарабури, Руслани Устяк, Наталії Корчинської та Ірини Гриців.
Здобувачі висловили свою вдячність керівникам робіт та викладачам кафедр Університету за ґрунтовні знання, які мали можливість отримати під час навчання.
Декан факультету Руслан Пеленьо та весь колектив факультету щиро вітає випускників з успішним завершенням навчання. Для вас відкриті всі шляхи! Будьте натхненними, сміливими, націленими на успіх! Цінуйте час та підтримуйте дружбу! Оптимізму, успіхів у подальшому житті та ніколи не зупиняйтеся на досягнутому. Миру і перемоги Україні!

Допис підготувала Ольга Сухорська, доцент кафедри екології

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru