Друк
joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

IMG 3008

Можливості для саморозвитку, самореалізації; для здобуття нових знань і практичного досвіду; для пошуку мотивації та натхнення. А якщо можливості є, їх треба використовувати, адже напрацювання у неформальній освіті – важлива складова особистого професійного розвитку, що розкриває потенційні можливості студентів.

З 15 листопада 2023 року до 20 березня 2024 року студенти спеціальності 101 “Екологія”: Вероніка Гуряк, Анастасія Іваха, Анна Процак, Максим Лобур та Іван Стоцко завершили навчальний курс “Ефективна охорона природи” від Міжнародної благодійної організації “Екологія–право–людина” тривалістю 90 годин (3 кредити ECTS) та успішно виконали курсові роботи. 

MyCollages

Під час курсу учасники набули навичок роботи з програмою QGIS, додатком QFIELD, відкритими даними державного земельного кадастру, водного кадастру, планами лісонасаджень та векторними картами лісів, особливостями водного, земельного, лісового законодавства в контексті охорони природи, системами торгів “Прозорро.Продажі” в частині продажу дозволів на користування надр та надання земельних ділянок в оренду, використання баз даних різноманіття GBIF.

Отже, неформальне навчання за програмою “Ефективна охорона природи” допомогло здобувачами вищої освіти спеціальності 101 “Екологія” набути нових компетентностей та збагатити освітній процес.

Допис підготувала Оксана МАЦУСЬКА, доцент кафедри екології

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru