Друк
joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

1

У межах МІЖНАРОДНОГО ДНЯ ЕКОЛОГІЧНИХ ЗНАНЬ, який світова спільнота відзначає щорічно 15 квітня, здобувачі 4 курсу спеціальності 101 “Екологія” на завершенні вивчення навчальної дисципліни “Утилізація та рекуперація відходів” із доцентом кафедри екології Оксаною Мацуською, підтримали ініціативу цього свята, вкотре обговорили проблему щодо належного збору твердих побутових відходів та можливості її ефективнішого вирішення.

На контейнерному майданчику (вул. Туган-Барановського, 13) досліджували морфологічний склад відходів, оскільки нещодавно тут встановили (за ініціативи кафедри екології) КОНТЕЙНЕР ДЛЯ ЗБОРУ ОРГАНІКИ.

1

1

Дослідження проведено з метою визначення морфологічного складу змішаних відходів та розроблення рекомендацій і комунікаційних матеріалів для населення, яке користується послугами цього контейнерного майданчика. А особливо, як можна ЗМЕНШИТИ КІЛЬКІСТЬ ЗМІШАНИХ ВІДХОДІВ, що допоможе зекономити кошти, які сплачуються за їх вивезення та ВИЛУЧИТИ якомога більшу частку РЕСУРСОЦІННИХ (пластик, скло, метал, комбінована упаковка, папір та картон) та ОРГАНІЧНИХ ВІДХОДІВ.

1

1

1

1

1

Екологи ЗАКЛИКАЮТЬ відповідально ставитися до сортування твердих побутових відходів, адже це один із основних шляхів ЗБЕРЕЖЕННЯ ДОВКІЛЛЯ!!!

Допис підготувала Оксана МАЦУСЬКА, доцент кафедри екології

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru