Друк
joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru


Відбулась робоча зустріч декана Біолого-технологічного факультету доц. Бойко Андрія Олександровича та доц. Попадюк Світлани Степанівни з деканесою факультету годівлі та біології тварин (Бидгошська політехніка, Польща) для обговорення співпраці по навчальній освітній програмі "Зоофізіотерапія" в напрямку - обміну студентів та викладачів, виробничих практик, навчання студентів по програмі Еразмус +, спільних наукових проектах між працівниками факультетів.

На першу навчально-виробничу практику в рамках домовленостей приїхали студенти Біолого-технологічного факультету освітньої програми "зоофізіотерапія" яких ознайомили з інфраструктурою навчального закладу, були проведені теоретичні та практичні навчання з основ реабілітації дрібних тварин, студенти брали участь в майстер-класах тощо...

Дякую Пані Дeкан- dr hab. inż. Małgorzata Grabowicz, prof. PBŚ, Dziekan Wydziału Hodowli I Biologii Zwierząt Politechniki Bydgoskiej im. J.J. Śniadeckich та dr.inż. Olha Yatsenko, referent naukowo-techniczny PBŚ(Katedra Biotechnologii i Genetyki Zwierząt) за гарний і плідний прийом.

До наступних зустрічей.

Запрошуємо всіх бажаючих до нас на навчання!!!

Відкривай своє майбутнє разом з нами!!!

З нами цікаво!!!

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru