Друк
joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

Днями на біолого-технологічний факультет Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького завітали гості з ВСП “Золочівський фаховий коледж ЛНУП” відділення ветеринарної медицини та технологій у тваринництві.

photo 2024 03 21 11 50 55

Декан факультету Андрій БОЙКО провів екскурсію для майбутніх абітурієнтів кафедрами факультету, розповів про освітні програми, за якими готують фахівців – “Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва”, “Зоофізіотерапія”, “Водні біоресурси та аквакультура”. Учні зі захопленням слухали декана та задавали багато запитань про умови вступу, специфіку навчання та майбутні місця працевлаштування, умови проживання в гуртожитку та наявність гуртків в Університеті. А також розповідали про свої вподобання та хобі. Гості з ВСП “Золочівський фаховий коледж ЛНУП” залишилися задоволеними, адже дізналися багато корисної інформації, зробили безліч фотографій.

MyCollages 7

Дякуємо гостям, що завітали до нас! Сподіваємося, що саме наші освітні програми припали Вам до душі і наша наступна зустріч відбудеться в часі вступної кампанії при подачі документів на наш факультет.

Допис підготувала Олена Крушельницька, доцент

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru