EN   UA

logo fem
  ФАКУЛЬТЕТ ЕКОНОМІКИ ТА МЕНЕДЖМЕНТУ


 Декан, доцент, кандидат економічних наук Гримак Олег Ярославович

 Заступники декана:
доцент,  кандидат економічних наук  Березівський Ярослав Петрович
доцент,  кандидат економічних наук    Вовк Мирослава Василівна

fb     іnstagram 

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

Шостого лютого 2020 року перестало битися серце доцента кафедри маркетингу, кандидата економічних наук Гачека Тараса Степановича.
Народився Тарас Степанович 29 жовтня 1970 року у Львові. Навчався на економічному факультеті Львівського сільськогосподарського інституту, який закінчив у 1991 році. Життєвий шлях Тараса Степановича – взірець сумлінної праці, людської гідності та порядності. За понад 18-річний відтинок роботи у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького він проявив себе як благородна людина, справжній фахівець.


Ректорат, працівники Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького, колектив факультету економіки та менеджменту та кафедри маркетингу глибоко сумують та висловлюють співчуття рідним і близьким покійного. Тарас Степанович залишиться у наших серцях сумлінним працівником та добрим товаришем, мудрим порадником, люблячим чоловіком, дбайливим батьком і дідусем, улюбленим викладачем, невиправним оптимістом.
Світлий та незгасний спомин про добрі земні справи Тараса Степановича назавжди залишиться у пам’яті всіх, хто його знав, любив та шанував.
Вічна пам'ять!

Парастас та похорони – 10 лютого з каплиці на вул. П. Орлика о 13.00 год.

 

 

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru