EN   UA

ФАКУЛЬТЕТ ГРОМАДСЬКОГО РОЗВИТКУ ТА ЗДОРОВ'Я 

 00124

Декан, професор, доктор ветеринарних наук   Пеленьо Руслан Андрійович

Заступники декана:
доцент,  кандидат технічних наук  Сливка Наталія Богданівна
доцент,   кандидат сільськогосподарських наук Сухорська Ольга Петрівна
доцент, кандидат ветеринарних наук Сус Галина Володимирівна

fb
     іnstagram    telegramm      vstupp

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

19 лютого відбулося перше у 2020 році засідання вченої ради факультету ветеринарної гігієни, екології та права. Відповідно до порядку денного заслухали доповідь заступниці декана Ольги Сухорської про підсумки зимової екзаменаційної сесії.

До екзаменів було допущено 568 студентів денної форми навчання. Комплексний аналіз результатів зимової екзаменаційної сесії засвідчує, що на факультеті досягнуто високих показників. Адже абсолютна успішність складає 90,5 %, а якісний показник – 64,8 %. В обговоренні виступила завідувачка кафедри гігієни, санітарії та загальної ветеринарної профілактики Оксана Козенко. Вона зазначила, що позитивним є те, що студенти виявляють ініціативу, створюють навколо себе творчу пізнавальну атмосферу, вміло поєднують навчання і дозвілля. Завідувач кафедри екології Роман Параняк переконаний, що для якісної професійно-практичної підготовки студентів та покращення якості надання освітніх послуг необхідно залучати професіоналів-практиків до викладацької діяльності. Завідувач кафедри ветеринарно-санітарного інспектування Мар’ян Сімонов запропонував частіше проводити анкетування серед студентів з метою покращення змісту освітньої програми та обов’язково враховувати думку студентів при оновленні робочих програм, вдосконаленні методів навчання дисциплін за відповідною ОП. Підсумував результати зимової екзаменаційної сесії декан Руслан Пеленьо. Він зазначив, що лише спільними зусиллями деканату та викладачів кафедр ми зможемо забезпечувати якісну підготовку фахівців.
Одним із питань порядку денного було питання акредитації освітніх програм, яку проводить Національне агентство із забезпечення якості вищої освіти. Руслан Пеленьо наголосив, що це абсолютно нові підходи і вимоги. Для успішної акредитації освітніх програм необхідна злагоджена робота усіх структур університету і відповідальна робота кафедр факультету. Відповідно до «Положення про акредитацію освітніх програм» вчена рада затвердила гарантів бакалаврських та магістерських освітньо-професійних програм.

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru