Друк
joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

MyCollages 6

Щорічно 20 лютого в Україні відзначають День пам’яті Героїв Небесної Сотні. З метою вшанування подвигу учасників Революції гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій іменні С. З. Ґжицького студенти 1–4 курсів спеціальності 227 “Фізична терапія, ерготерапія” факультету громадського розвитку та здоров’я взяли участь у марафоні пам’яті Героїв борців за Україну. Хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять загиблих на Майдані Незалежності в Києві, які розпочали новий відлік у нашій історії.

Час... У кожного із нас свої рахунки, а в України – особливі: більше 350-ти років боротьби за Незалежність! І ось ХХІ століття… Вибух непокори і гідності проти тих, хто ціною брехні і хворих амбіцій хотів повернути Україну назад в рабство. Та воля людей і прагнення цивілізованого людського життя перемагає.

Їх назвали “Небесною Сотнею”, тому що вони загинули за правду, свободу, незалежність своєї держави і ціною жертовності показали, що наш український дух є незламним, а народ – нескореним. Полягли, захищаючи демократичні цінності та європейський вибір нашої держави.

Вічна пам’ять та низький уклін тим, хто виборює свободу, незалежність та гідність України!

Герої не вмирають... Просто йдуть... Їх дух незламний і безсмертний.

Слава Україні! Героям слава!

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru