Друк
joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

22 січня на факультеті харчових технологій та біотехнології відбувся випуск магістрів за спеціальностями 181 «Харчові технології» та 162 «Біотехнології та біоінженерія». Випускники – 53 юнаків і дівчат денної і заочної форми навчання отримали дипломи Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького. А це означає, що країна отримала 53 висококваліфікованих фахівці, більшість з яких вже забезпечені роботою, а решта (хто іще в пошуку) – готові зайняти місця на ринку праці й розвивати економіку країни.

Випускників привітала декан Г.М. Коваль. Вона побажала їм вміло користуватись знаннями, отриманими в університеті, бути впевненими, що ці знання завжди торуватимуть їм шлях до нових висот.
Вітали випускників запрошені гості – декани інших факультетів: ветеринарної медицини – Ю.С. Стронський, біолого-технологічного – А.О. Бойко, ветеринарної гігієни, екології та права – Р.А. Пеленьо, заступник декана економіки та менеджменту – Я.П. Березівський, завідувачі випускових кафедр О.Й. Цісарик, У.Р. Драчук, В.І. Буцяк.

Щасливої вам долі, шановні наші випускники, успішної кар’єри, здоров’я та миру!

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru