Друк
joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

2 4

У межах заходів, спрямованих на допомогу в пошуку першого місця роботи студентам і випускникам Університету, 1 листопада відбулася зустріч здобувачів освіти біолого-технологічного факультету і факультету харчових технологій та біотехнології з роботодавцем – ТОВ «ТОРГОВИЙ ДІМ “ГАЛИЦЬКА СВІЖИНА”».

1 6

У жвавій дискусії учасники зустрічі дізналися про специфіку роботи компанії «Галицька Свіжина», умови оплати праці, режим роботи, питання соціальної захищеності, професійного росту тощо. Також здобувачів освіти поінформували про вимоги сучасних роботодавців до потенційних працівників, зокрема це бажання працювати, самовдосконалюватися, дисциплінованість, відповідальність, комунікабельність, вміння працювати в команді, професіоналізм та здатність до навчання.

3 4
Учасники отримали досвід спілкування з роботодавцем та поради щодо поведінки на співбесіді, яка допоможе студентам вирішити питання працевлаштування.
Такі зустрічі дуже корисні як для роботодавців, так і для наших здобувачів. Це найкращий спосіб живого спілкування, інформування молоді про можливість працевлаштування й кар’єрного зростання.

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru