Друк
joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

1

З метою налагодження взаємодії освіти і виробництва 11 грудня 2023 року на факультеті харчових технологій та біотехнології відбулося засідання експертної ради стейкхолдерів. Стейкхолдери висловили думки та пропозиції щодо вдосконалення освітньо-професійних програм “Технології зберігання, консервування та переробки мʼяса”, “Технології зберігання, консервування та переробки молока” та “Харчові технології” з метою підготовки висококваліфікованих, конкурентоспроможних фахівців, які займатимуть провідні позиції у розвитку агропромислового сектору України. Жваву дискусію серед учасників зустрічі викликало питання виробничої практики здобувачів вищої освіти.

Зустріч пройшла в дружній, творчій атмосфері. Загалом як стейкхолдери, так і представники наукової сфери, присутні керівники відділів оцінили високий рівень сформованих освітніх програм.
Гаранти освітніх програм ділилися здобутками щодо вдосконалення і поліпшення програм протягом останнього року, акцентували на побажаннях, рекомендаціях стейкхолдерів та їх урахування в наступному році.

Допис підготувала Любов Мусій, доцент

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru