У середу, 05 листопада 2025 р. о 16 год. 20 хв. на платформі ZOOM у форматі відеоконференції відбудеться відкрита зустріч усіх зацікавлених учасників освітнього процесу з членами експертної групи в рамках проведення акредитаційної експертизи освітніх програм «Технології зберігання, консервування та переробки молока», «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса» другого (магістерського) рівня вищої освіти.
Тема: ID 4261, 6655 05.11.2025 Відкрита зустріч
Час: 5 лист. 2025 16:20 PM Київ
Приєднатися до конференції Zoom
https://us04web.zoom.us/j/78402447432?pwd=AJ1PsFO7KGoBesrgrIODn16Z711hvq.1
Ідентифікатор конференції: 784 0244 7432
Код доступу: 051199