Друк
joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

MyCollages 15

9–10 листопада 2023 року на факультеті ветеринарної медицини відбулася конференція “Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького”.

З вітальним словом до учасників конференції звернулися в. о. ректора, доктор наук з державного управління, професор Іван Парубчак, директор Департаменту освіти і науки Львівської ОВА, кандидат з державного управління Олег Паска, вступне слово виголосив декан факультету ветеринарної медицини, доцент Юрій Стронський.

 

Гостьову лекцію прочитала представник фірми-спонсора Purina® Pro Plan®, менеджер ветеринарного каналу у Західному регіоні Анна Матвійко.

Робота конференції відбувалася у трьох секціях: “Акушерські, хірургічні хвороби тварин, морфологія і фізіологія”, “Інфекційні та інвазійні хвороби тварин”, “Внутрішні хвороби тварин, фармакологія та токсикологія”. Упродовж двох конференційних днів виголошено 60 доповідей та згідно з програмою конференції подано 83 тези.

Представник фірми-спонсора Анна Матвійко відзначила доповіді учасників секції 1 “Мастоцитома шкіри у собак” Мирослави Клантюк та “Гістологічна будова передміхурової залози у собак породи лабрадор” Марії Кулі; на засіданні секції 2 – “Ефективність препарату на основі моксидектину та імідоклоприду за ендопаразитарних інвазій котів” Анни Андрійчук та Віри Сурм’як, а також “Порівняльний аналіз титру антитіл при застосуванні антирабічних вакцин у собак” Вікторії Чулюк; та на секції 3 – “Діагностика кетозу у молочних корів” Олени Жук та “Іпотерапія як складова фізичної реабілітації” Маргарити Щербини.

DSC 0282

MyCollages 14

DSC 0276

Учасники обмінялися досвідом, обговорили актуальні наукові проблеми та надихнулися для наступних досліджень. Організатори конференції висловлюють вдячність усім гостям та учасникам.

Допис підготував факультет ветеринарної медицини

Фото Рекламний відділ

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru