Друк
joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

k– Доброго дня, Каріно! Ви б могли коротко розповісти про себе?
Привіт, всім, хто читає! Мене звати Каріна Флуд, мені 18 років і я студентка першого курсу Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. Сьогодні я хочу поділитися з вами своїми враженнями та досвідом навчання на факультеті ветеринарної медицини і розповісти, чому вибір майбутньої професії для мене був не просто випадковим, а свідомим.
– Чим займаєтеся, які маєте захоплення?
Захоплень у мене багато, але особливе місце серед них займають мої улюбленці – ящірки та равлики. Вони стали не просто домашніми тваринами, а справжніми компаньйонами, з якими я ділюся своїм життям. Спостерігати за тим, як вони взаємодіють один із одним, ростуть і розвиваються – це справжнє задоволення і джерело натхнення для мене.

1

– Звідки Ви дізналися про вступну кампанію в ЛНУВМБ імені С. З. Ґжицького?
Я багато читала про ветеринарні університети України, і ЛНУВМБ імені С. З. Ґжицького завжди з’являвся в рейтингах кращих. Відвідавши офіційний сайт, я знайшла вичерпну інформацію про програми навчання, викладачів, наукову діяльність та життя студентів.
– Каріно, чому Ви обрали саме ЛНУВМБ імені С. З. Ґжицького?
ЛНУВМБ імені С. З. Ґжицького – це найстаріший та найвідоміший ветеринарний університет в Україні. Чимало моїх друзів навчалося в цьому Університеті й дуже задоволені. Вони багато розповідали про свої роки навчання, дружню студентську спільноту, про те, які знання здобули, про можливості для стажування в країнах Європейського Союзу та працевлаштування. Їхні відгуки лише зміцнили моє бажання навчатися в ЛНУВМБ імені С. З. Ґжицького. Крім того, Львів – це прекрасне місто з багатою культурною спадщиною, де я відчуваю себе як вдома.
Відвідавши день відкритих дверей, я побачила аудиторії, лабораторії та клініку факультету ветеринарної медицини, а також мала змогу поспілкуватися з викладачами та студентами. Це стало для мене вирішальним моментом – я зрозуміла, що хочу навчатися саме в цьому Університеті.
– Чому саме Ви обрали спеціальність “Ветеринарна медицина”?
Вже з дитинства я відчувала надзвичайну прив’язаність до тварин. Разом із бабусею, ми лікували домашніх тварин. Кожен момент цього процесу був для мене чимось більшим, ніж просто допомога – відчувала, що це моє покликання. І коли настав час вибору Університету, я розуміла, що ветеринарна медицина – це те, чим я хочу займатися усе своє життя.
Мій вибір стати ветеринаром – це не лише професія, але й стиль життя, який відображає мої цінності та переконання. І я впевнена, що з кожним днем мої зусилля та відданість цій справі принесуть користь і покращення у життях тварин та їхніх власників.
– Які досягнення маєте у навчанні?
На першому курсі факультету ветеринарної медицини я маю кілька досягнень, які я вважаю важливими. Передусім я відвідую усі лекції та лабораторні заняття з усіх навчальних дисциплін і намагаюся максимально засвоїти предмети, які вивчаю. Мої академічні досягнення відображаються у високих оцінках та позитивних відгуках від викладачів.
Окрім того, стараюся не пропускати жодної ветеринарної конференції, семінарів та майстер-класів, де я маю змогу поглиблювати свої знання та перейняти досвід у колег. Це допомагає мені розширювати свій кругозір та поглиблювати розуміння ветеринарної медицини.
– Якою ви бачите свою кар’єру після закінчення Університету?
Я бачу себе хорошим лікарем ветеринарної медицини, який здатний надавати професійну допомогу тваринам у будь-яких умовах. Планую працювати у ветеринарній клініці або, можливо, відкрию власну, де я зможу застосувати всі свої здобуті знання для лікування та догляду за тваринами. Розумію, що шлях до цієї мети буде складним. Але я впевнена, що завдяки своїй наполегливості, допитливості та любові до тварин я зможу досягти успіху.

Щиро вдячні за Ваш вибір. Бажаємо Вам успіхів у навчанні, професійному зростанні!

Допис підготував Володимир ЛЕМІШЕВСЬКИЙ, кандидат ветеринарних наук, доцент кафедри нормальної та патологічної морфології і судової ветеринарії

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru