Друк
joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

В червні на кафедрі фармації та біології ЛНУВМБ імені С.З. Гжицького проходила перша підсумкова атестація студентів денної та заочної форми навчання зі спеціальності 226 «Фармація, промислова фармація», однойменної освітньої програми.

Комплексний практично-орієнтований іспит відбувався у змішаній формі - як очно, в аудиторії, а при потребі, в дистанційному форматі. Екзамен приймали: голова екзаменаційної комісії, доктор фармацевтичних наук, професор Бушуєва Інна Володимирівна, декан факультету громадського розвитку та здоров’я, професор Пеленьо Руслан Андрійович, завідувачка кафедри фармації та біології, доцент Грицина Мирослава Романівна, доцент Федін Роман Михайлович, старші викладачі Новікевич Ольга Томківна і Бонецький Орест Олегович, секретарем ЕК був представник деканату Верхолюк Микола Михайлович.
В комплексний іспит входило п’ять дисциплін: фармацевтична хімія, технологія лікарських засобів, фармакогнозія, управління та економіка у фармації, клінічна фармація.

Бажаємо випускникам професійних успіхів і кар’єрних злетів, а праця на благо людей нехай приносить задоволення і радість та зберігає життя і здоров’я людей!

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru