Друк
joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

1
“Тварини – частина природного закону, вони мають свої права, тому що вони розумні” - Жан-Жак Руссо.

Студенти 1 курсу освітньої програми ”Водні біоресурси та аквакультура” та ОП “Фармація” разом з старшим викладачем кафедри фармації та біології Колещук Олени Іванівни під час проходження навчальної практики з зоології безхребетних та хордових відвідали Національний еколого - натуралістичний центр. Тут вони мали змогу ближче познайомитися з представниками тваринного світу.

Студенти відвідали сільськогосподарський, зоолого-тваринницький та квітково-декоративний комплекси та дендрологічний парк місцевого значення «Юннатський», який є родзинкою НЕНЦ (загальна площа - 13,7 га). Територія парку є частиною парку-пам'ятки садово-паркового мистецтва «Березовий гай».

1

1

1

Під час екскурсії до Державного природознавчого музею студенти познайомилися зі скарбами, які він зберігає. Головний корпус музею – це колишній палац його засновника, графа Володимира Дідушицького (1825-1899) – відомого зоолога, етнографа і археолога, члена-кореспондента Академії наук у Кракові (з 1881 p.). Основою експозиції є колекція графа Дідушицького, яку той збирав у подорожах й експедиціях. Колекцію збагатили збірками інших знаних вчених і з 1870 року експозицією почали проводити екскурсії. Збірку внесено до світових мистецьких каталогів, вона отримувала відзнаки на міжнародних виставках. До найбільш цінних експонатів музею належать перша в Європі повна туша волохатого носорога і мамонта, знайдена у селі Старуня сучасної Івано-Франківської області.

1

1

Студенти мали змогу побачити експонати представників різких класів тварин та їх характерні пристосування до умов існування. Акцентували увагу на ролі тварин у різних біоценозах.
Спілкування з тваринами завжди дарує позитивні емоції та нові враження. Навчаємося з радістю!!!

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru