Друк
joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

1Навчальна практика є обов’язковим компонентом освітньої програми і дає можливість студентам практично засвоїти набуті теоретичні знання. Вона завжди є цікава і пізнавальна. Впродовж двох попередніх тижнів студенти 1 курсу освітньої програми "Фармація" проходили навчальну практику з фармацевтичної ботаніки, студенти 1 курсу освітньої програми "Водні біоресурси" з гідроботаніки. Під керівництвом викладачів кафедри Грицини М.Р. та Колещук О.І. студенти відвідали Яворівський національний природний парк, регіональний ландшафтний парк «Знесіння», Лісопарк «Погулянка», водойми Львова. У студентів 3 курсу ОП «Фармація» практика проходила з фармакогнозії та аптечної технології ліків.

Під час екскурсій в природу студенти провели збір гербарію лікарських рослин з різних місцезростань. Особливо цікавою була поїздка на Розточчя, унікальність якого полягає в тому, що Карпатські букові ліси межують з болотною флорою Полісся (Чорні озера) та Подільським ксеротермними луками (Біла скеля). Тоді як студенти 3 курсу освітньої програми "Фармація" під час навчальної практики з фармакогнозії провели не лише збір лікарських рослин з різних рослинних угруповань, а й навчилися заготовляти їх лікарську рослинну сировину.
У Ботанічному саду Львівського національного університету імені Івана Франка студенти 1 і 3 курсів освітньої програми "Фармація" та ОП "Водні біоресурси та аквакультура" ознайомилися з колекціями рослин різних флор, в тому числі тропіків і субторопіків, водними макрофітами, а також колекцією лікарських рослин.

1

1

1

1

1

1

1

1

1

Студенти третьокурсники освітньої програми «Фармація» проходили навчальну практику з аптечної технології ліків на базі рецептурного відділу аптеки мережі «Подорожник» під керівництвом доцента Федіна Р.М. та при сприянні менеджера комунікацій та співпраці з освітніми закладами мережі аптек «Подорожник» Проскури Ольги Андріївни.
Дякуємо працівникам мережі аптек “Подорожник” за плідну співпрацю.

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru