Друк
joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

Foto 2

Виступ професора А. Я. Базилевича, Президента Світової федерації українських лікарських товариств

Захопливий круглий стіл “Історичні корені наукових доробок українців в Європі” відбувся 14 грудня в “Банк-Готелі” у Львові. Модераторами заходу були кандидат хімічних наук, голова благодійного фонду імені Григорія Нудьги Анатолій Бурдейний та кандидат медичних наук, доцент Олександр Лісняк.

Вони вдало провели дискусію з такими видатними науковцями, як Іван Сварник, Надія Войтович, Віра Мельник, Богдан Кордис, Ігор Бачун, Володимир Гриновець, Микола Литвин, Андрій Базилевич. Зокрема, Олександр Лісняк, доцент кафедри фармації та біології Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького, виголосив доповідь на тему “Освіта і культура козаків. Перелік українських студентів XIV–XVIII століть” у межах презентації книги “Україна і Європа: Історичний погляд”. Захід був включений до Міжнародного медичного форуму “Медицина України та світу. Основи, реалії та стратегічні перспективи”, присвяченого 150-річчю НТШ і 125-й річниці лікарської комісії НТШ. Представлені теми охоплювали історію та внесок українців у світову науку. Студентська молодь з Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького та Львівського національного медичного університету імені Данила Галицького також брала участь у заході. Представлені результати обіцяють цікаві публікації наукових доповідей.

Foto 1

Модератори круглого столу: А. Бурдейний – ліворуч, і О. Лісняк – праворуч

Foto 3

 

 

Foto 6

Foto 5

Foto 7

Foto 8

Foto 9

Foto 10

Foto 4

Учасники круглого столу: “Історичні корені наукових доробок українців у Європі”. Презентація книги “Україна і Європа: Історичний погляд”.

Справа наліво: А. Бурдейний, О. Лісняк, Н. Войтович, В. Мельник, Б. Кордис, А. Базилевич, В. Гриновець

 

Допис підготував Олександр ЛІСНЯК, доцент кафедри фармації та біології

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru