EN   UA

01

КАФЕДРА ФАРМАКОЛОГІЇ ТА ТОКСИКОЛОГІЇЇ

Завідувач кафедри, професор, доктор ветеринарних наук, член-кореспондент НААНУ  Гунчак Василь Михайлович 

 

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

08 1З першого року навчання в аспірантурі, коли я з Гутим Богданом Володимировичем запізнався, він на мене справив гарне враження. Він будучи аспірантом, усе розумів із півслова і схоплював вельми швидко матеріал. Основне, він був дуже старанним. Богдан навчався досить швидко. В нього добра пам'ять, одразу запам'ятовував великий матеріал, що є важливо для аспіранта. Також вмів спілкуватися з людьми. Проявляв надзвичайну наполегливість. Я із самого початку зрозумів, що він бачить свій подальший науковий шлях. Богдан Володимирович, самостійно утведжувався на кафедрі фармакології та токсикології.

Богдан Гутий став першим молодим ученим Львівської академії ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Гжицького за понад століття, який у 32 роки захистив докторську дисертацію, у 34 - став професором, а в 37 – академіком НАН ВО України. На даний час виховав і випустив шість кандидатів ветеринарних наук. Він вимогливий у своїх бажаннях, чітко розуміє і бачить розвиток і створення майбутньої наукової школи. Ця вимогливість передається аспірантам і вони уважніше ставляться до своєї наукової праці. Окрім того, він популяризує ветеринарну науку і загалом притягує увагу закордонних наукових засобів до нашої держави.
Сьогодні – Ви Богдане Володимировичу високо пошанована, добре відома усім Людина в Україні. Найбільшою Вашою заслугою є велика любов до України та своєї професії. Бо про ту чи іншу людину говорять її конкретні справи,щоденна поведінка з людьми та близькими і кожен має право висловлюватись так, як він відчуває це натягнутими струнами душі та свого серця.…Людські долі, немов зірки на небі. Деякі спалахують миттєво, даючи за цих умов яскраве сяйво, звертаючи на себе увагу, але гаснуть так само швидко, і про них забувають. Інші випромінюють ніжне, але постійне світло, на якому тримається вся небесна арка. Саме таким світилом є зірка - мого учня професора Гутого Богдана Володимировича.

Професор Гутий Богдан Володимирович уміє бути галантним, особливо, у поведінці з жінками, які люблять його за веселий характер і завжди дотепно сказане слово. Його шанують науковці за уміле узагальнення наукової дискусії та вдалий вибір раціонального вирішення експериментів, наукових досліджень. Найкращою рисою характеру професора Богдана Володимировича є його повна довіра до людей. Він ніколи не читає багатослівні «моралі» якщо хто не будь провинився, але навіть одне сказане слово змушує замислитись над словами чи вчинками.

Богдане Володимировичу, Ви є яскравим прикладом лідера сучасності та наставником, батьківське піклування якого із вдячністю та гордістю згадують ті, кому довелося з Вами працювати, будучи взірцем для інших. Ви виховуєте в студентів якості благородних прагнень, без вагань ведете за собою через перешкоди та досягаєте професійних висот.

Хай Бог береже Вас і Вашу родину, дарує свою ласку і любов. Бажаємо Вам щастя яке буде короноване Небесами за Вашу подячну любов перед Богом, та за те, що даруєте щастя іншим, не потребуючи натомість нічого для себе. Але, якщо ми дбаємо про чуже щастя, ми швидко знайдемо і своє. Завжди залишайтеся таким же радісним і веселим. Дивіться на життя з позитивом і цілеспрямованістю. Нехай удача завжди супроводжує Вас на життєвому шляху. Але найголовніше - завжди залишайтеся Собою і Людиною, доброю Людиною, якою Ви є. Легко йти стежкою неправди, удвічі важче іти стежкою правди. Розумними люди народжуються, а мудрими стають завдяки своєму досвіду життя. Адже досвід – основа мудрості. Життя рухається на вузькій межі, а Вам, дорогий Богдане Володимировичу, треба знайти ту широку дорогу, яка б вела до колосіння зерна перемоги. Запам’ятайте, що досвіт – найкращий Учитель, тільки плата за навчання надто велика!

Привітання учителя, наукового керівника Богдана Володимировича - професор Гуфрій Дмитро Федорович

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru