Друк
joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

У роботі секції 7 «Вища освіта в полікультурному просторі» взяли участь здобувачі вищої освіти різних рівнів та спеціальностей, курсів.
Всі виголошені доповіді містили виклад актуальних проблем соціально-гуманітарних наук. Учасники конференції, які здобувають освіту за спеціальністю 011 «Освітні, педагогічні науки»: Наталія Придворова, Олег Васьків, Олена Заяць, Оксана Зайцева, Тарас Пундяк, Зоряна Байовська – зробили акцент на професійно-педагогічній проблематиці, зокрема ціннісних гранях педагогічної риторики; навчально-виховних функціях сторітелінгу; актуальних аспектах полікультурної освіти; інтернеті як освітній інновації та використанні його засобів у навчанні; концепції майбутнього розвитку університету.


Студенти Віталіна Мердух та Дарина Солонинко (спеціальність «Ветеринарна медицина») присвятили свої доповіді біоетичній тематиці; філософські проблеми свідомості й самосвідомості, емпіризм як метод пізнання, багатовимірність істини зацікавили Ангеліну Філімончук (ФХТБ), Галину Смолінську (ФГРЗ), Вікторію Кубай (ФХТБ); проблеми церкви і політики, такі актуальні в сучасній ситуації, проаналізувала Юлія Рєзнік (ФВМ); Марія Фульмес (ФГРЗ) зупинилася на вивченні теми філософських засад фармацевтичної діяльності в Україні.
У резолютивній частині роботи секції всі учасники погодилися в тому, що, по-перше, наукова робота в такий складний період додає сил і формує бачення перспективи; по-друге, низка проблем, що вивчалися мають різне «звучання» в логіці миру та в логіці війни. Остання гостре перетворює на колюче, контрастне – на разюче, суперечливе – на конфліктне. Тому основним підсумком роботи секції є побажання миру Україні та світові!

Допис підготувала магістрантка 1 курсу спеціальності «Освітні, педагогічні науки», голова секції Наталія Придворова

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru