Друк
joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

IMG 414cf557e1f03aa4e6e9459af3cf6136 V
19 грудня 2023 року відбувся круглий стіл “Як бізнесу порозумітися з наукою?”. Його організатором став Український кластерний альянс – об’єднання організацій України заради розвитку кластерного руху та зростання економіки.
Розуміючи потребу комунікацій бізнесу й науки, отже, й освіти, яка повинна репрезентувати майбутнє і першого, і другого, гаранти освітніх програм галузі знань 01 “Освіта / Педагогіка” нашого Університету (професор Олеся Смолінська, доценти Богдан Семенів та Володимир Мартин) взяли участь у роботі цього інтеграційного бізнесового та наукового заходу.

MyCollages 19
Значний інтерес викликала презентація результатів фокус-групи з представниками кластерів УКА в межах проєкту “Science at Risk” щодо взаємодії науки та бізнесу (Наталія Гаращенко, Олександра Правдива). Перспективною щодо освітньої компоненти, отже й професійної самореалізації в корпоративній педагогіці, є трансформація DIH (Digital Innovation Hubs – Цифрові інноваційні хаби) в Європейські цифрові інноваційні хаби (EDIH) (Оксана Юрчишин, Іван Кульчицький, Володимир Ночвай). Також відбулися й інші, не менш важливі комунікації, зокрема результативна дискусія “Яким має бути алгоритм започаткування спільних проєктів бізнесу з науковцями?”.
Завдяки нашому стейкхолдеру п. Михайлові Яворському (виконавчий директор Львівського обласного обʼєднання організацій роботодавців, кандидат технічних наук), який і запросив нас до участі, ми побачили можливості для розвитку наших освітніх програм.

Допис підготувала професор Олеся Смолінська, гарант ОП “Освітні, педагогічні науки”

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru