Друк
joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

2024 рік для нашої освітньої програми “Освітні, педагогічні наукиˮ став одним із важливих етапів розвитку. Таких років було декілька. Спочатку в травні 2017 року було отримано ліцензію, у вересні розпочато навчання перших магістрантів. Потім, у 2018 році, нас було акредитовано. Цьогоріч ми знову занурилися в акредитаційний процес, аби мати змогу подивитися на результати своєї праці зі сторони і виправдати той кредит довіри, що його нам дали наші більш ніж 150 випускників. Складні течії акредитаційної річки, незвичні комунікації, презентації, зустрічі – все це досить стрімко відбувалося і, врешті, завершилося успішним підтвердженням того, що якість освіти на нашій магістерській програмі відповідає встановленим критеріям, тому й заслуговує продовжувати діяльність наступні п’ять років.

Сертифікат 011 Освітні педагогічні науки page 0001

Чому ще досягнутий результат є важливим? Насамперед тому, що успішне функціювання освітньої програми “Освітні, педагогічні наукиˮ другого (магістерського) рівня вищої освіти для Університету є потужним ресурсом внутрішнього розвитку. Завдяки цьому можливе (і провадиться) вдосконалення викладачів, освітній процес ґрунтується на наукових засадах педагогіки вищої освіти. Крім того, можливий і подальший розвиток цього науково-практичного напряму діяльності, отже й співзвуччя науки, освітніх процесів, організації освітньої діяльності, що піднімає освіту у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького на рівень науково-педагогічного осмислення та свідомого втілення.
Дуже тішить, що в нашому Університеті є розуміння важливості педагогіки як науково-практичної царини, тому вдячні за активне сприяння всім, хто допомагав нам. Дякуємо нашим здобувачам, випускникам, стейкхолдерам, колегам, адміністрації за позитивну співучасть. Так само вдячні експертній групі (особисто голові – доцентові Світлані Гергуль, експертам – професорові Ларисі Герасименко, п. Валерії Кошарній), галузевій експертній раді, Нацагентству з якості вищої освіти.
Ми не перегортаємо сторінку, а йдемо далі з виразним усвідомленням своїх цілей та планів.
Цей допис-подяка – шана всім, хто дієво вболівав за якість освіти в нашому Університеті!

Допис підготувала професор Олеся СМОЛІНСЬКА, гарант ОП “Освітні, педагогічні наукиˮ

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru