Друк
joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького підписав Меморандум про співпрацю у сфері наукових публікацій з компанією «Наукові Публікації» . На підписанні були присутні представники компанії та ЗВО.

Метою підписання меморандуму є спільна робота у дослідницькій і науково-навчальній діяльності в галузі наукометрії та науки.

 

Напрями у співпраці:

msg1450896237 245138 80470

На фото (зліва направо): Двилюк Ігор Володимирович – проректор з науково-педагогічної роботи, кандидат ветеринарних наук, доцент; Гутий Богдан Володимирович – завідувач кафедри гігієни, санітарії та загальної ветеринарної профілактики, доктор ветеринарних наук, професор; Федець Олег Мирославович – проректор з наукової роботи, кандидат сільськогосподарських наук, доцент; Стибель Володимир Володимирович – ректор, доктор ветеринарних наук, член-кореспондент НААН України, професор; Глушко Денис Романович – директор компанії «Наукові Публікації»

Меморандум про співпрацю передбачає активну допомогу закладу зі сторони компанії «Наукові Публікації» у збільшенні кількості та якості наукових публікацій та їхнього розміщення у Міжнародних наукометричних базах даних.

Переглянути: Меморандум про співпрацю у сфері наукових публікацій

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru