Друк
joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

1

30 листопада 2023 року завідувач кафедри репродуктології з клінікою сільськогосподарських тварин Вроцлавського природничого університету, керівник дисципліни ветеринарна медицина, президент польського товариства ветеринарних лікарів дрібних тварин, професор Войцех Ніжанський передав для кафедри акушерства, гінекології та біотехнології відтворення тварин ім. Г. В. Звєрєвої, цінний подарунок – автоматичний гематологічний аналізатор “Mindray BC-2800 VET”.

Принагідно хочеться нагадати, що за часів Другої світової війни частина професорів університету переїхала зі Львова до Вроцлава та у нелегкі часи вони започаткували теперішній Вроцлавський Природничий Університет, який як і наш Університет у Львові, є провідним у підготовці лікарів ветеринарної медицини.
Ми завжди будемо пам’ятати, що наші два Університети історично тісно пов’язані і сподіваємося на подальшу співпрацю, спільний погляд у майбутнє в єдиній Європі, до якої іде наша держава та платить за це життями своїх відданих громадян. Дякуємо Вам, наші польські колеги, за допомогу у такий складний для нашої країни час.

1

Допис підготував Василь Стефаник, завідувач кафедри, акушерства, гінекології та біотехнології відтворення тварин ім. Г. В. Звєрєвої, професор

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru