Друк
joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

1

У межах навчальної практики для студентів 4 курсу факультету ветеринарної медицини викладачі кафедри акушерства гінекології та біотехнології відтворення тварин імені Г. В. Звєрєвої Мар’яна Івахів, Світлана Кава, Роман Івашків, та Євген Костишин у Навчально-виробничому центрі клінічної ветеринарної медицини Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького провели практичне заняття з ветеринарної гінекології із застосуванням ультразвукового дослідження суки при підозрі на піометру.


Здобувачі мали можливість ознайомитися з методикою УЗД, провели загальне клінічне дослідження тварини, застосували необхідні лабораторні методи діагностики. Під час цього заняття студенти з максимальною цікавістю долучилися до обстеження тварини, проявили свої професійні навики і здобули новий практичний досвід з відпрацьованої теми навчальної практики.

1

1

Допис підготував Роман ІВАШКІВ, доцент кафедри акушерства, гінекології та біотехнології відтворення тварин імені Г. В. Звєрєвої

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru