Друк
joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

14 листопада відбулися урочистості з нагоди Дня працівників сільського господарства. З вітальним словом виступив перший заступник голови облдержадміністрації Василь Лозинський: “У Львівській області є потужна команда аграріїв і ми дякуємо вам за здійснену роботу”.

 

Від Львівської обласної ради привітав працівників аграрної галузі заступник голови Юрій Гудима: «Вітаю Вас із прийдешнім професійним святом. Бажаю здоров’я, наснаги і реалізації всіх ваших планів». Також з професійним святом привітала директор департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації Юлія Шопська, яка висловила слова вдячності за нелегку та потрібну працю, відзначила кращих представників галузі та науковців.

З цієї нагоди було нагороджено грамотою департаменту агропромислового розвитку ЛОДА за сумлінну працю, надання наукових рекомендацій аграрному сектору, високий професіоналізм, співпрацю з департаментом агропромислового розвитку доцентку кафедри екології факультету ветеринарної гігієни, екології та права Світлану Кропивку!


Приєднуємось до вітань та бажаємо творчих здобутків!
Колектив кафедри екології

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru