Друк
joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

8 грудня 2023 року відбулася Польсько-українська конференція “Виклики щодо інновацій та інтелектуальної власності в агропродовольчому секторі в контексті сталого розвитку та європейської інтеграції”. Організаторами конференції, яка відбулася в гібридному форматі участі, виступили Університет імені Адама Міцкевича (Польща) та Національний науковий центр “Інститут аграрної економіки” (Україна). 

ФОТО 1

Участь у конференції із доповіддю взяли викладачі кафедри економіки підприємства, інновацій та дорадництва в АПК імені І. В. Поповича Університету Павло Музика і Дмитро Соломонко. 

ФОТО 2
Із вітальним словом до учасників конференції звернулися директор ННЦ “Інститут аграрної економіки”, академік НААН, професор Юрій Лупенко, декан факультету права та адміністрування Університету імені Адама Міцкевича в Познані, професор Томаш Ніборак та президент Польської асоціації аграрних юристів, професор Роман Будзіновскі.
У межах конференції результати власних наукових досліджень представили науковці із Польщі, України, Іспанії, Італії, Естонії, Греції, Аргентини, Бразилії та Туреччини.

Фото 3

Цікавою та змістовною була доповідь представника Директорату сільського господарства та розвитку сільських територій Європейської Комісії Марти Іглесіас щодо розвитку Європейського Інноваційного Партнерства (EIP-AGRI).
Викладачі Університету Павло Музика і Дмитро Соломонко в межах конференції представили доповідь на тему “Інновації в агропродовольчому підкомплексі в контексті сталого розвитку та продовольчої безпеки в Європі”.
Протягом конференції відбулися жваві обговорення тематичних доповідей учасників та актуалізовано питання в організації її проведення на наступний рік задля поглиблення міжнародної співпраці науковців.

1

Допис підготували Павло Музика, Дмитро Соломонко, викладачі

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru