Друк
joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

1

У вівторок, 19 грудня 2023 року, в Університеті відбувся захист магістерських кваліфікаційних робіт студентів освітньо-професійної програми “Економіка довкілля і природних ресурсів”. Заступник декана факультету економіки та менеджменту Ярослав Березівський ознайомив студентів із наказом про проведення підсумкового етапу навчання – захисту магістерських кваліфікаційних робіт, представив голову комісії Василя Магаса, доцента Львівського національного університету імені Івана Франка та членів екзаменаційної комісії.

 

1

Завідувач кафедри економіки підприємства, інновацій та дорадництва в АПК імені І. В. Поповича, професор Павло Музика звернувся до студентів зі словами підтримки, оскільки знання і любов до обраного фаху стали на сьогодні головними рушійними силами для студентів-економістів.
Студенти спеціальності 051 “Економіка” освітнього ступеня “Магістр”, вивчаючи сучасні тенденції економічного розвитку, протягом двох років активно працювали над своїми дослідженнями, висвітленими у дипломних проєктах. Вони вивчали теорію та практику розвитку еколого-економічних систем, орієнтуючись на кафедральну тему дослідження “Основні напрями сталого інноваційного розвитку агропродовольчого підкомплексу України”, та розвивали креативність у процесі написання робіт.

1

Студенти другого (магістерського) рівня вищої освіти освітньо-професійної програми “Економіка довкілля і природних ресурсів” представили комісії результати своїх досліджень, презентували свої знання та вміння аналізувати, вишукувати оригінальний підхід, застосовувати отримані знання на практиці.
Тематика магістерських кваліфікаційних робіт виявилася актуальною й такою, що відповідає реаліям для забезпечення сталого розвитку. Доповіді на захисті дипломів, підкріплені презентаціями, були побудовані так, що присутні могли скласти повне й правильне уявлення про виконані дослідження здобувачів вищої освіти.
Студенти вільно володіли матеріалом з обраної тематики досліджень, на запитання членів комісії давали вичерпні відповіді, що є свідченням високого рівня їх теоретичної та практичної підготовки.
Усі магістерські роботи за структурною побудовою і змістом мають логічний послідовний характер викладання теоретичних положень досліджуваних процесів, аналізу виробництва та розрахунків на перспективу.
Оголошуючи результати захисту магістерських кваліфікаційних робіт, голова екзаменаційної комісії Василь Магас відзначив високий рівень підготовки, актуальність досліджень та глибокі теоретичні і практичні знання здобувачів.

1

1

Екзаменаційна комісія дійшла висновку, що магістерські кваліфікаційні роботи виконані на високому науково-методичному рівні, а студенти заслуговують присвоєння кваліфікації магістра з економіки.

Допис підготували: Павло МУЗИКА, професор, Василь ЧЕМЕРИС, професор

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru