Друк
joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

З жовтня по грудень 2023 року викладачі кафедри економіки підприємства, інновацій та дорадництва в АПК імені І. В. Поповича Оксана Саламін і Дмитро Соломонко взяли участь у навчальному заході з циклу лекцій “Прикладна міжнародна торгівля: підходи, моделі та методи”. 

foto 1 1

Організаторами курсу лекцій виступили Проєкт Німецько-український агрополітичний діалог (м. Київ) та Лейбніц-Інститут аграрного розвитку у країнах з перехідною економікою (ІАМО) (м. Галле, Німеччина).

Програма передбачала виконання навчального навантаження в обсязі 3,0 кредиту ECTS (90 години).

 У процесі навчання викладачі Університету дізналися про особливості міжнародної торгівлі та ринкового потенціалу в статичній та динамічній моделях гравітації, досліджували галузеві ринки із досконалою та недосконалою конкуренцією з моделювання проходження обмінного курсу.

Під час курсу увагу приділено моделюванню міжнародної торгівлі на аграрних ринках, підходам та методам економетричного аналізу для дослідження недосконалої конкуренції з фокусом на вивчення структури ринку і ринкової влади.

Тематика курсу значну увагу приділяла вивченню особливостей економічних моделей Aglink-Cosimo Model та AGMEMOD, результати яких використовують урядовці в Німеччині при реалізації напрямів аграрної політики країни та Європейського Союзу.

фото22 2

фото 333 1

У жовтні викладач кафедри економіки підприємства, інновацій та дорадництва в АПК імені І.В. Поповича  Дмитро Соломонко взяв участь у навчанні для сільськогосподарських дорадників "Навички дорадників щодо ефективної організації трансферу знань та інновацій через демонстрації" (12 год.), який проведено Латвійським центром сільських консультацій та освіти.

Solomonko

 

Допис підготували Оксана Саламін, Дмитро Соломонко

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru