Друк
joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

1

Здобувачі першого (бакалаврського) рівня за спеціальністю 051 “Економіка” відвідали Навчально-виробничий центр клінічної ветеринарної медицини, де мали можливість ознайомитися з особливостями роботи центру та клініки ветеринарної медицини.

Екскурсію клінікою провів доктор ветеринарних наук, професор кафедри внутрішніх хвороб тварин та клінічної діагностики, керівник клініки Ігор Максимович, аспірант В’ячеслав Чулюк, студентки Олена Панкова (4 курс), Мирослава Калантюк (4 курс), Поліна Івакіна (2 курс), якi розповіли про організацію та принципи роботи клініки, перелічили послуги, що надає клініка.
Під час екскурсії студенти мали можливість більш детально ознайомитися з роботою медичного центру та поставити практичні запитання працівникам клініки.

1

Дякуємо колективу клініки ветеринарної медицини та Навчально-виробничому центру клінічної ветеринарної медицини Університету за змістовну екскурсію.
Здобувачі першого (бакалаврського) рівня за спеціальністю 051 “Економіка” активну увагу приділяють вивченню інформаційних технологій та автоматизації обробки даних із використанням сучасних програмних продуктів, які використовуються в багатьох підприємствах задля підвищення ефективності бізнес-процесів та забезпечення економічної безпеки.
Вивчення економічних дисциплін передбачає опанування відповідних компетентностей, чому сприятиме, наприклад, спеціалізована навчальна лабораторія на факультеті економіки та менеджменту Університету.
Це допоможе здобувачам вищої освіти на більш високому професійному рівні опановувати дата-аналітику та застосувати креативні рішення шляхом аналізу масивів необроблених даних.
Дякуємо ректору Університету та керівництву факультету економіки та менеджменту за підтримку розвиткової ініціативи, що сприятиме опануванню нових можливостей управління економічними об’єктами в умовах невизначеності.

Допис підготував Павло МУЗИКА, професор, завідувач кафедри економіки підприємства, інновацій та дорадництва в АПК імені І. В. Поповича

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru