Друк
joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

115 травня в університеті відбувся Шевченківський концерт за участю капели бандуристів «Карпати» Українського товариства сліпих. Власне з нагоди річниці перевезення та перепоховання тіла Тараса Григоровича Шевченка до України, яке відбулось 22 травня 1861 року на Чернечій горі поблизу Канева, громада нашого університету у травні проводить Шевченківський концерт на якому нагороджуються учасники Загальноуніверситетського шевченківського конкурсу студентської творчості «І чужому научайтесь, й свого не цурайтесь…». Цьогоріч, Конкурс відбувався 15-20 березня. У Конкурсі взяли участь понад 120 студентів різних курсів із усіх факультетів університету. Журі прийняло одностайне рішення нагородити дипломами лауреата всіх учасників конкурсу. А кращих виконавців відзначити дипломами І; ІІ; ІІІ ступенів.

Дипломом ІІ ступеня у номінації «Музика» жанр «Вокал» нагороджено студентку 1-го курсу факультету економіки та менеджменту, спеціальності «Маркетинг» –  Тепліцьку Наталію;

Дипломом І ступеня за мистецьке поєднання у виступі художнього читання та вокалу, а також змістовного відеосюжету нагороджена академічна група 1-го курсу спеціальності маркетинг факультету економіки та менеджменту, куратор Мар’яна Дорош-Кізим.

Усіх присутніх у залі привітав ректор Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені Степана Зеноновича Ґжицького, доктор ветеринарних наук, професор Володимир Стибель. Ректор відзначив вагомість творчості Тараса Шевченка для України. А також висловив захоплення студентською молоддю нашого університету, яка так чисельно взяла участь у Конкурсі. Ректор вручив усім конкурсантам дипломи лауреатів та переможців.

2

3

диплом

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru