Друк
joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

22 квітня 2021 року о 19:00 год на платформі ZOOM з метою налагодження взаємодії між надавачами й здобувачами освітніх послуг та представниками ринку праці відбулася зустріч викладачів кафедри менеджменту та студентів 2 курсу другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності «Менеджмент» зі стейкхолдерами - представниками ТзОВ «Оскар Солюшин» Ігорем Пришляком, Вадимом Сухнацьким, Русланом Хоревичем та Володимиром Тимцюраком.

Саме вимоги щодо розроблення якісної ОП підготовки фахівців зі спеціальності 073 «Менеджмент» зумовили проведення низки заходів за участі викладачів кафедри менеджменту з метою визначення запитів майбутніх роботодавців щодо необхідних компетентностей майбутнього фахівця. Такі періодичні обговорення з роботодавцями та здобувачами другого (магістерського) рівня чинної програми, її елементів уможливлюють внесення необхідних коректив та оперативне реагування на актуальні запити.
Під час зустрічі відповідно до порядку денного обговорено освітні програми та навчальні плани підготовки фахівців спеціальності 073 «Менеджмент». Було озвучено основні вимоги, які ставляться до фахівців галузі; окреслено завдання, які необхідно вирішити професорсько-викладацькому складу для підвищення рівня підготовки студентів другого (магістерського) рівня вищої освіти; запропоновано доповнення до проєктів ОПП. Звернуто увагу на необхідність залучення стейкхолдерів до лабораторних та практичних занять; укладення договорів на проведення стажування викладачів з метою підвищення кваліфікації; проведення всіх видів практик на підприємствах, що є потенційними для працевлаштування здобувачів вищої освіти; реалізацію дуальної форми навчання з подальшим працевлаштуванням молоді; участь стейкхолдерів в оцінюванні якості знань здобувачів вищої освіти при проведенні державної атестації; забезпечення академічної доброчесності.


Обмін думками щодо змісту програми під час онлайн-зустрічі був цікавим та корисним як для викладачів і студентів, так і для співробітників ТзОВ «Оскар Солюшин».

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru