Друк
joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

Щороку 21 листопада, згідно з Указом Президента від 13 листопада 2014 р., в Україні відзначають День Гідності та Свободи. Визначну дату встановлено на честь початку двох знаменних і доленосних подій у новітній українській історії: Помаранчевої революції 2004 року та Революції Гідності 2013 року.

Пам’ятну дату запровадили з метою утвердження в Україні ідеалів свободи і демократії, збереження й донесення до сучасного та майбутніх поколінь об’єктивної інформації про доленосні події, які мали місце в Україні на початку XXI століття.

18 листопада 2021 року доценткою кафедри менеджменту Коробкою С. В. було проведено виховний захід на тему «Майдан. Революція духу». На якому розповідалося присутнім про події восени 2004 року та у листопаді 2013 - лютому 2014 роках.
Зокрема відзначалося, що День Гідності та Свободи – це не лише про один день, це про зміну свідомості українців, про їхні принципи та прагнення кращого майбутнього, а також того, що попри різні особисті погляди, ми, українці, вміємо об’єднуватися задля відстоювання демократичних цінностей.

Пам’ятаймо подвиги наших Героїв, шануймо їх мужність та відвагу.
Світлана Коробка, доцентка

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru