Друк
joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

13 жовтня 2023 року на кафедрі менеджменту відбулося засідання студентського наукового гуртка “Допитливі менеджери”. Науковим керівником гуртка є кандидат економічних наук, доцент кафедри менеджменту Коробка Світлана Василівна.

фото 1 2

 

Завідувач кафедри менеджменту к.е.н., доцент Батюк Богдан Богданович, привітав учасників студентського наукового гуртка. Студентський науковий гурток є організаційною структурою, яка об'єднує студентів зі спільними науковими інтересами задля сприяння їх розвитку, напрацювання навичок комунікації та критичного мислення, стимулювання дослідницького потенціалу. Участь у такій організації надає студентам можливість розширити свої знання, отримати практичні навички дослідницької роботи, а також взаємодіяти з однодумцями та профільними фахівцями.
фото 2 3

Студенти-гуртківці обмінювалися цікавими науковими ідеями та обговорювали особливості менеджменту в умовах сьогодення. У процесі роботи відбувалися активні дискусії та обговорювали переглянуті під час засідання презентації та відеоматеріали, присвячені проблемам розвитку менеджменту в сучасних умовах.
За результатами роботи наукового гуртка планується опублікувати наукові роботи, статі, а також прийняти участь у міжнародних та всеукраїнських студентських конференціях.
доцент Світлана Коробка

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru